2024 Yılı Bitirme Öğrencilerinin Maket Çalışması

• İnşaat Mühendisliği Bölümü
  • 13 Haziran, 2024
2024 Yılı Bitirme Öğrencilerinin Maket Çalışması

2023-24 Eğitim yılı Bitirme Ödevi Çalışmaları kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan ATAŞ'ın Danışmanlığında Fakülte Binamızın 1/30 Ölçekli gerçek malzemelerden maket çalışması yapılmıştır. Çalışmayı gerçekleştiren öğrenci grubu;
Batuhan SAKMAN, Furkan Kadir BOYSAN, Abdalgawad NEAL, Mehlika ÜĞRÜ, Mehmet Emin BAYSAL, Özgür Can ORHAN, Gökhan UCA, Mahmut Bulut, Yusuf AYDOĞDU

Kıymetli öğrencilerimizin son derece özverili şekilde bitirdiği bu kıymetli çalışmada, ekip çalışması ruhu, iş yapma ve yaptırma kabiliyeti, malzeme cinsi belirleme ve temin etme becerisi, iş programı ayarlama, metraj çalışmaları, betonarme statik analizleri, rölöve çalışması, yapıdan donatı taraması ve benzeri birçok başlık altında kazanımlar elde etmişlerdir. Kendilerine ve tüm mezunlarımıza meslek hayatlarında başarılar dileriz...