TAZİYE MESAJI

• BÖLÜM
  • 19 Kasım, 2022
TAZİYE MESAJI

Geçtiğimiz yıl bölümümüzde de ders veren, yapısal çelik sektörünün en önemli isimlerinden olan Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI TİRYAKİOĞLU'nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Bölüm başkanımız Prof. Dr. Ümit GÜMÜŞAY bir taziye mesajı paylaşmıştır:

Sevgili Prof. Dr. Nesrin TİRYAKİOĞLU Hocamı, Yeditepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde bölüm başkanlığı süresince on yıldır tanıyan ve birlikte aynı bölümde ders verme şansına sahip biri olarak; dürüst, samimi, tutarlı, çevresindeki insanlara değer veren ve değer bulan, ulusal ve uluslararası çalışmalarda bulunmuş örnek bir bilim insanını kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü duyuyorum.

Uzaktan eğitim sürecince Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümümüzde “Çelik Yapılar” dersini vererek katkı sağlamış ve öğrencilerimiz Prof.Dr. Nesrin TİRYAKİOĞLU hocamızı çok sevmişlerdi.

Nesrin Hocama Allahtan rahmet dilerim. Mesai arkadaşlarına ve yakınlarına sabırlar dilerim.

Prof. Dr. Ümit GÜMÜŞAY
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi